Akadálymentes változat/Normál változat

Erdőtarcsa

"Megyénk csücske - szívünk csücske!"

Erdőtarcsa Község Önkormányzatának Képviselő Testülete nevében tisztelettel és szeretettel köszöntök minden kedves látogatót megújult honlapunkon!

Weboldalunk átalakításával két fontos célt tűztünk ki magunk elé:
Biztosítanunk kell a helyi lakosoknak, hogy könnyebben informálódhassanak az őket érintő aktuális hírekről.
Szeretnénk, hogy azok is átfogó képet kaphassanak településünkről, akik még nem voltak itt, vagy csak ritkán járnak nálunk.
Hiszen lenyűgöző látvány tárul a szeme elé annak, aki ezen a vidéken jár. Egyik oldalra nézve a Mátra emelkedik ki az Északi-középhegység kék hegyláncai közül, a másik oldalra tekintve pedig az Alföld végtelennek tűnő síkja terül el előttünk.
Itt, a Cserhátalja erdői, lankái között bújik meg Erdőtarcsa, területén - méretéhez képest - számos kulturális és természeti kincset rejtve. A község jelenlegi vezetősége szeretne a jövőben nagyobb hangsúlyt fektetni ezekre az értékekre és a helyi közösségi életre.

Ezen a felületen Önök is elolvashatják településünk történetét, tájékoztatást kaphatnak látnivalóinkról és a helyi közéletről, valamint megtekinthetik képgalériánkat és kapcsolatba is léphetnek velünk.
Bízunk benne, hogy egyre hasznosabbá válik majd ez a felület és reméljük, hogy internetes olvasóinkat személyes látogatásra is ösztönzi majd.
Szeretettel várjuk és örömmel fogadjuk településünkön az elszármazott "Tarcsiakat", minden kedves látogatónkat, vendégeinket és a kikapcsolódásra, nyugalomra vágyó kirándulókat, érdeklődőket is!

Csizmár Gyula
polgármester

Erdőtarcsa Község Önkormányzatának Képviselő Testülete nevében tisztelettel és szeretettel köszöntök minden kedves látogatót megújult honlapunkon! Weboldalunk átalakításával két fontos célt tűztünk...